GÉPI FÖLDMUNKA, ALAPÁSÁS, ÁROKÁSÁS, CSATORNÁZÁS, KÖZMŰÁRAK KIEMELÉS, ÉPÜLETBONTÁS

PINCETÖMB KIEMELÉS, MEDENCEALAP KIEMELÉS, TEREPRENDEZÉS, TERÜLET ELŐKÉSZÍTÉS, MURVA, BÁNYA SÓDER, FALAZÓHOMOK, VAKOLÓHOMOK, KULÉKAVICS SZÁLLÍTÁS

GÉPI FÖLDMUNKÁVAL KAPCSOLATOS SZOLGÁLTATÁSAINK

gépi földmunka
gépi földmunka
gépi földmunka

Alapásás

Az alapok, sávalapok, kerítésalapok kiásását a terepnek megfelelő gépekkel és gazdaságos kanálválasztás végezzük. Minden esetben előzetes szemle alapján határozzuk meg, hogy melyik gép alkalmas az aktuális munka elvégzésére. A földmunka precíz kivitelezését tapasztalt gépkezelőink mérőműszerrel segítik.
Gépeink alkalmasak a legszűkebb helyeken való sávalap ásásra is, akár pincefal mellett, akár közvetlenül másik épület mellett.
Fontos szempontunk a gyors és pontos munkavégzés, a megrendelő kívánságainak figyelembevételével.

Árokásás, csatornázás, közműárok kiemelés

Árokásás, illetve csatornázás munkafolyamatát a terepviszonyok adottságainak megfelelően végezzük el. A gyors kivitelezés érdekében tapasztalt gépkezelőink műszeres mérőeszközzel segítik a munkafolyamatokat. Az árokásásnál, csatornakiszedésnél, és a közműárok kiásásánál is elsődleges szempont a precíz, és gyors kivitelezés a megrendelő elvárása, és kívánsága szerint.

Épületbontás

Vállaljuk épületek szakszerű bontását és az ezzel járó gépi földmunkát és törmelék elszállítását is.
Az épületbontás kiemelten balesetveszélyes, ezért komoly szakértelmet igénylő munkafolyamat. Munkatársaink több évtizedes tapasztalata biztosíték a szakszerű munkavégzésre.

Pincetömb kiemelés, medencealap kiemelés

A pincetömbök és medence alapok kiásását több géptípussal végezzük el. A pincetömbökből kitermelt föld, sitt, és törmelék elszállítását  is vállaljuk a legközelebbi hivatalos lerakóhelyre.

Tereprendezés, terület előkészítés

Vállajuk az építkezés előtt, alatt és az azutáni tereprendezést, és terület megtisztítását, medencék, kerti tavak kiásását, és az ebből származó föld, sitt elszállítását, illetve jó minőségű termőföld beszerzését.
A terepviszonyoknak megfelelően előzetes bejárás alapján választjuk ki azokat a gépet, amelyik az adott munkafolyamatra a legmegfelelőbb, és a megrendelő szempontjából a leggyorsabb, és leggazdaságosabb. Vállajuk járdák térbetonok, törőfejjel történő felszedését, illetve járdakészítés, térkövezés alapjának előkészítését, és az alapba szükséges megfelelőkövek illetve, murva beszerzését és szállítását.

Szállítás

Vállaljuk 1-20 m3 kapacitású teherautókkal  töltőanyagok szállítását (murva, bánya sóder,
falazó homok, vakolóhomok, kulékavics stb), illetve a földmunka által kitermelt anyagok szakszerű elszállítását is.

Miért érdemes minket választani?

  • Gyorsak, megbízhatóak és pontosak vagyunk.
  • Versenyképes árakkal dolgozunk.
  • Tapasztalt gépkezelőik a legnehezebb terepeken is biztonságban elvégzik a lehetetlennek tűnő feladatokat is.
  • Ingyenes helyszíni felmérés alapján ajánlatot készítünk és minden szempontot figyelembe véve igyekszünk legmegfelelőbb ár – érték arányt megtalálni Önnek.

Hívjon minket bizalommal, vagy kérjen időpontot online!

Tevékenységünk kiterjed Budaörs, Törökbálint, Diósd, Érd, Budafok, Budakeszi, Budapest 11-12. kerületére.

Kérjük bízza ránk a nehezét, mi pedig a legnehezebb terepeken is kiszámítható pontossággal elvégezzük önnek az általunk vállalt feladatot.

gépi földmunka