KOMPLEX ÉPÍTŐIPARI KIVITELEZÉS

KÖZMŰVEZÉS, TÉRBURKOLAT KÉSZÍTÉS, ÚTALAP KÉSZÍTÉS, NAGYTÖMEGŰ FÖLDMUNKA, SZENDVICSPANELEZÉS, BÁDOGOZÁS, PARKOSÍTÁS, BONTÁS

SZOLGÁLTATÁSAINK

gépi földmunka
gépi földmunka
gépi földmunka

Cégünk megalakulása óta a földmozgatással járó kihívások szakértője. Kiemelkedő hazai tapasztalattal rendelkező csapatunk teljes körű földmunka-szolgáltatást végez, legyen szó lakossági közművesítésről vagy ipari parkok tereprendezéséről.
Tevékenységünket jellemzően költség-, és környezettudatos kis-, közép-, és nagyvállalatok megbízásából folytatjuk. Társaságunk komplex és költséghatékony szolgáltatást nyújt minden olyan feladat kapcsán, ahol nagyobb volumenben kell földet mozgatni. Szolgáltatási körünket úgy alakítottuk ki, hogy a szakterületeinket érintő különféle feladatokra cégünk egy személyben, rugalmasan és határidőre tudjon megoldást nyújtani.

Alapásás

Az alapok, sávalapok, kerítésalapok kiásását a terepnek megfelelő gépekkel és gazdaságos kanálválasztással végezzük. Minden esetben előzetes szemle alapján határozzuk meg, hogy melyik gép alkalmas az aktuális munka elvégzésére. A földmunka precíz kivitelezését tapasztalt gépkezelőink mérőműszerrel segítik.
Gépeink alkalmasak a legszűkebb helyeken való sávalap ásásra is, akár pincefal vagy közvetlenül másik épület mellett.
Fontos szempontunk a megrendelő kívánságainak figyelembevételével történő gyors és pontos munkavégzés.

Árokásás, csatornázás, közműárok kiemelés

Az árokásás, illetve csatornázás munkafolyamatát a terepviszonyok adottságainak megfelelően végezzük el. A gyors kivitelezés érdekében tapasztalt gépkezelőink műszeres mérőeszközökkel segítik a folyamatokat. Az árokásásnál, csatornakiszedésnél, és a közműárok kiásásánál is elsődleges szempont a precíz, és gyors kivitelezés a megrendelő elvárása és kívánsága szerint.

Épületbontás

Vállaljuk épületek szakszerű bontását és az ezzel járó gépi földmunkát és törmelék elszállítását is.
Az épületbontás kiemelten balesetveszélyes, ezért komoly szakértelmet igénylő munkafolyamat. Munkatársaink több évtizedes tapasztalata biztosíték a szakszerű munkavégzésre.

Pincetömb kiemelés, medencealap kiemelés

A pincetömbök és medence alapok kiásását több géptípussal végezzük el. A pincetömbökből kitermelt föld, sitt, és törmelék elszállítását is vállaljuk a legközelebbi hivatalos lerakóhelyre.

Tereprendezés, terület előkészítés

Vállajuk az építkezés előtt, alatt és az azutáni tereprendezést, valamint a terület megtisztítását, medencék, kerti tavak kiásását, és az ebből származó föld, sitt elszállítását, illetve jó minőségű termőföld beszerzését.
A terepviszonyoknak megfelelően előzetes bejárás alapján választjuk ki azokat a gépeket, melyek az adott munkafolyamatra a legmegfelelőbbek, emellett a megrendelő szempontjából a leggyorsabbak, leggazdaságosabbak. Vállajuk járdák és térbetonok törőfejjel történő felszedését, illetve járdakészítését, térkövezés alapjának előkészítését, és az alapba szükséges megfelelő kövek valamint murva beszerzését és szállítását.

Szállítás

Vállaljuk 1-20 m3 kapacitású teherautókkal történő töltőanyagok szállítását (murva, bányasóder,
falazóhomok, vakolóhomok, kulékavics stb.), illetve a földmunka által kitermelt anyagok szakszerű elszállítását is.

Miért érdemes minket választani?

  • Gyorsak, megbízhatóak és pontosak vagyunk.
  • Versenyképes árakkal dolgozunk.
  • Tapasztalt gépkezelőik a legnehezebb terepeken is biztonságban elvégzik a lehetetlennek tűnő feladatokat is.
  • Ingyenes helyszíni felmérés alapján ajánlatot készítünk és minden szempontot figyelembe véve igyekszünk legmegfelelőbb ár – érték arányt megtalálni Önnek.
Hívjon minket bizalommal, vagy kérjen időpontot online!
Tevékenységünk kiterjed Pest megyére, esetenként akár országos szintre is!

Bízza ránk a nehezét! Csapatunk a legkeményebb terepeken is kiszámítható pontossággal végzi el a vállalt feladatot Önnek.

gépi földmunka